Case: Daniel Mendoza

Jag fick den stora glädjen att hjälpa Daniel Mendoza ta fram passande askar till hans vackra och unika silversmycken. Smycken med ett budskap som han beskriver med sina egna ord nedan

”Mina smycken är inte smycken som ska göra någon vacker. Mina smycken är till för vackra människor att bära. Därför att vi delar ett budskap. Om att allt har ett samband. Att allt hänger ihop. Och kärlek är vad som får allt att hänga ihop. Mina smycken är inte till för att de ska passa till en skjorta eller en blus. Inte till för att de ska passa till en middag eller ett ögonblick. Mina smycken är till för att passa med din själ”

Vackert – eller hur! <3

Smyckena finns att beställa på Daniels hemsida www.danielmendoza.se

IMG_5021

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *