Om företaget

Marina heter jag.  Jag startade Optimera Profildesign år 2004 och har erfarenhet från img_7138profilbranschen sedan 1992. Min affärsidé är att leverera kundanpassade lösningar inom området profil- och presentreklam, och min högsta prio att ge bästa service och bra idéer till mina kunder. Människa till människa.

Litet företag – stora fördelar. Jag älskar mitt jobb och brinner för det jag gör.
Därmed får alla kunder personlig service med ett stort engagemang. Jag vill hitta en skön helhet av vad det är som du behöver, men kanske inte kan sätta fingret på. Det innebär att först och främst leverera bra idéer, på både design och produktval. Sedan ser jag till att rätt produkt med rätt design, till rätt pris, i rätt tid levereras fram till slutmottagaren.

Genom att först diskutera igenom dina behov plockar jag fram kreativa lösningar som skiljer sig från mängden. Det gör valet enklare för dig!

Oväntade lösningar som ger resultat
Det är inte meningen att du som kund ska lägga en massa tid på att titta i kataloger och välja mellan miljontals prylar. Det jobbet gör jag. Jag har ett brett kontaktnät och kan därför med stor precision plocka ut exakt vad ditt företag behöver för att bygga varumärket och stärka imagen.
Men vi får inte glömma att det är helheten som räknas. Detaljer som placering av logotyp, design av etikett och förpackning kan ibland vara helt avgörande för hur budskapet uppfattas av mottagaren.
Kort och gott; Jag ordnar helheten från idé till distribution
Välkommen till min värld!

Marina Blomdahl
Optimera Profildesign AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *