Chico – min yviga assistent


Kinesisk nakenhund i sina bästa dár!
Det är inte alltid lätt att vara hund. Alltså, okej, oftast är det ju roligt såklart. Särskilt när matte slänger ut mat på golvet så jag får nosa upp varje mumsbit. Men precis som många människor, tror jag, så gillar jag inte regniga och kalla dagar. Jag har ju inte lika mycket päls som många andra hundar. En del skulle nog kalla mig ful rent ut sagt. Andra kallar mig söt. Eller ful-snygg. Personligen tycker jag att det är insidan som räknas.

I vilket fall, min uppgift på företaget är att se till att matte kommer ut emellanåt och rätar på ryggen. Något som vi är duktiga på tillsammans. Även om vi båda vill stanna inne ibland när det är dåligt väder. Men vi är nog ett så kallat ”dreamteam”. Jag hänger på kontoret helt enkelt och ibland får jag följa med på möten – Även fast jag inte dricker kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *